Piaci rés

Tudsz olyan termékről, amelyet megvennél, de nem gyártja vagy importálja senki? Vagy olyan szolgáltatásról, amelyet igénybe vennél, de nem elérhető ott, ahol laksz? Írd meg nekünk!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2009.09.12. 12:13 ___________________________ (törölt)

Négy összecsavarozott vasdarab = konditerem otthonra

A Door Gym azon zseniálisan egyszerű találmányok egyike, amiket vagy importálni kéne, vagy akár szerintem nyugodtan le lehetne koppintani és hazánkban is gyártani: négy összecsavarozott vasdarab meg némi szivacs segístségével gyakorlatilag komplett gyúrótermet rendezhetünk be otthon, mindenféle fúrás-vésés nélkül.

A képekre tekintve az alapötlet remélhetőleg rögtön átjön, de a képek sajnos csak a végezhető gyakorlatok egy részét mutatják. 

A földre letéve tricepszehetünk vele, ugyanezt szemből nyomva vállra megy.  Illetve, a lábunkat beakasztva felüléshez, haspréshez lábleszorítónak alkalmazni.

Felakasztva az ajtókeretbe lehet bicepszezni, szélesen fogva hátat szélesíteni, a két szemben kilógó rudat megfogva pedig a konditeremből ismert "szűk lehúzáshoz"v. "evezéshez" hasonlóan hátat vastagítani.

Ami sajnos az eredeti képeken nincsen rajta, pedig talán a legalapvetőbb, legfontosabb gyakorlat, a derék öreg fekvenyomás otthoni verziója: széles fogás, és láb fel valami fotelra. Mindegy, találtam két képet (a jobb alsó kettő), amely ezt mutatja, igaz, egy másik termékkel.

A dolog működik, szerintem jobban, mint a tízszer ennyibe kerülő otthoni fittnessgépek, egyetlen hátránya az, mint minden otthoni edzésnek, hogy otthon kevesebb motivációja van gyúrni az embernek, mint lent a teremben. Erre a megoldás áthívni egy havert, hogy nyomjuk együtt.

Szerintem, ha valaki behozná az országba, vagy lekoppintaná és csinálna valami hasonlót, lenne piaca. 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://piacires.blog.hu/api/trackback/id/tr831376910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása